Volkswagen

Zbulohet makina e parë elektrike e kategorisë SUV nga Volkswagen

Makina do të përshkojë një distancë prej 482 kilomtrash me një karikim të vetëm dhe është ndërtuar mbi të njëjtën platformë modulare si makinat e tjera ID të Volkswagen.

Zbulohet makina e parë elektrike e kategorisë SUV nga Volkswagen

Makina e parë plotësisht elektrike ID 4 e kategorisë SUV nga Volkswagen është zbuluar në disa imazhe. ID 4 do të shitet në SHBA, Kinë dhe Evropë ndërsa prodhuesi Gjerman ka parashikuar debutimin e plotë në Verë.

Makina do të përshkojë një distancë prej 482 kilomtrash me një karikim të vetëm dhe është ndërtuar mbi të njëjtën platformë modulare si makinat e tjera ID të Volkswagen.

Lajmi i plotë në PCWorld.al