Zemaj kritikon ShSKUK për organizimin e punës spitalore

Zemaj kritikon ShSKUK për organizimin e punës spitalore

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka kërkuar përgjegjësi nga  Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës për organizimin nëpër spitale

Zemaj e ka quajtur “dështim organizimin e punës nëpër spitale”, duke u referuar hulumtimit të publikuara në “Jeta në Kosovë”.

Ai ka kritikuar praninë e familjarëve ku po trajtohen të sëmurët.

Ministri shëndetësisë kërkoi raport mbi këtë çështje. /Insajderi.com