Zëvendëspresidenti i Barcelonës, Jordi Cardoner rezulton pozitiv me coronavirus

Zëvendëspresidenti i Barcelonës, Jordi Cardoner rezulton pozitiv me coronavirus

Zëvendëspresidenti i Barcelonës, Jordi Cardoner ka rezultuar pozitiv në testet për coronavirus.

Klubi katalunas ka konfirmuar në një komunikatë për media se anëtari i tre ka kryer kontrolle për virus dhe ai ka dalë të jetë i infektuar, më shumë në Insporti.com.