Zgjedhjet në SHBA: Grenell thotë se ka diçka të dyshimtë në numërimin e votave

Zgjedhjet në SHBA: Grenell thotë se ka diçka të dyshimtë në numërimin e votave

Richard Grenell, një nga personat e afërt të Donald Trump dhe emisar special për dialogun Kosovë – Serbi, ka komentuar në Twitter për pauzën e numërimit të votave në disa qendra zgjedhore në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Ai këtë e ka parë si diçka të dyshimtë, madje “shumë të dyshemetë”.

“Pauzimi i numërimit të votave është i dyshimtë. Shumë i dyshimtë”, shkruan Grenell në Twitter, duket shtuar se duhet të vazhdohet numërimi gjatë gjithë natës dhe të bëhen përpjeke që të pëfundohen pa u ndaluar fare.

Edhe vetë Trump ka akuzuar se po falsifikohet diçka rreth zgjedhjeve, porse se nuk ka dhënë ndonjë fakt se diçka e tillë po ndodhë./Insajderi.com