Zhgënjyese: Ky është totali i pikëve që mori Shqipëria në Eurovision

Zhgënjyese: Ky është totali i pikëve që mori Shqipëria në Eurovision

Organizatorët e Eurovisionit këtë vit kanë ndryshuar mënyrën e prezantimit të pikëve të marra nga publiku duke filluar nga fundit.

Nisur nga ky votim mësohet se Shqipëria ka marrë në total 47 pikë nga publiku dhe 43 pikë nga juritë duke arritur një total prej 90 pikësh.

Pas shpalljes së votave të publikut fitues rezultoi Holanda me këngëtarin Duncan Laurence, i cili mori 492 pikë duke kënduar “Arcade” kurse Shqipëria u rendit në vendin e 17.

Fitues i këtij edicioni është Duncan Laurence nga Holanda, me këngën Arcade.