Zhvishen nënat për një kauzë shumë të fuqishme – kritikohen nga përdoruesit e rrjeteve sociale

Zhvishen nënat për një kauzë shumë të fuqishme – kritikohen nga përdoruesit e rrjeteve sociale

Natesha Gordon, 28 vjeç, dhe Eleanor Smith, janë dy nga nëna nga Angli që u shfaqen në reklamën e re për Mothercare, me krenari duke treguar shenja të strijave, gunga dhe barkut të fryrë që u krijua në shtatzëni, për festuar kështu trupat e tyre të paslindjes, shkruan Insajderi.

Ato të dyja kanë fëmijë nën moshën një vjeç dhe presin të festojnë Ditën e parë të Nënës.

Ndërsa shumë shikues të kësaj mbrëmjeje vlerësuan gratë për të treguar realitetin e amësisë, ata u përballën me kritika nga të tjerët që u thanë atyre të veshin rrobat e tyre.

Zyrtari për mbrojtjen e fëmijëve Natesha jeton me partnerin Alan, 52 vjeç, dhe biri i tyre tetë muajsh Bryson.

Ajo tha se luftoi me trupin e saj pas shtatzanisë.

 

“Unë nuk mendoj se e kuptova se sa do të ndryshonte trupi im,” ka thënë ajo për shtatzëninë e saj.

“Kjo fushatë më ndihmoi të dua  trupin tim dhe njerëzit rreth meje.”- ka shtuar ajo.

Realiteti dallonte shumë nga imazhet e amësisë që kishte parë në mediat sociale.

Ka gra që humbin peshë shumë shpejtas lindjes, por kjo varet edhe nga gjenet e tyre.

Natesha  pati komente pozitive ku shumë nëna e kishin kontaktuar duke e falënderuar se e ishin ndier shumë më mirë për trupin e tyre pas kësaj fushate vetëdijësuese, por gjithashtu ka pasur edhe komente shumë negative ku shumë persona nuk kanë qenë të interesuar apo nuk kanë treguar respekt për ndryshimet me të cilat përballen femrat pas lindjes.

“Një grua tjetër në botë mbet shtatzënë, përse shqetësoheni për këtë gjë? Nuk na intereson nëse trupi yt është i zhveshur.”- ka thënë një përdorues i rrjeteve sociale.

‘Pse ndodh që disa prej këtyre grave që shfaqen në televizor, sikur të jenë nënat e vetme në botë? Pse nuk ju ndaloni së shqetësuari për pamjen tuaj dhe të përqendroheni tek fëmija juaj?- ka shkruar një tjetër./Insajderi.com