Zjarr në qendër të Prishtinës

18.11.2017 20:25
Zjarr në qendër të Prishtinës

Një zjarr është përhapur pak minuta më parë të Kino ABC në Prishtinë. Shkak i këtij zjarri, siç kanë thënë zjarrfikësit ka ardhur nga disa kabllo elektrik.

Gjendja tashmë është nën kontroll dhe nuk janë shkaktuar dëme të mëdha.