Zyrtare: Italia merr këtë vendim për futbollin

Zyrtare: Italia merr këtë vendim për futbollin

Italia po planikon rikthimin e Serie A për të mbyllur sezonin në fushë, por nuk do të ndodhë kështu me futbollin e të rinjve dhe ligën e femrave.më shumë në Insporti.com.