Zyrtare: Ky është vendimi për Tumbakoviq

Presioni nga Beogradi në prag të ndeshjes ndërmjet Malit të Zi dhe Kosovës më në fund ka pasur “efektin” e dëshiruar nga serbët, më shumë në Insporti.com.