Zyrtare: Ndeshja Juventus & Napoli do të zhvillohet më 17 mars

Zyrtare: Ndeshja Juventus & Napoli do të zhvillohet më 17 mars

Më 17 mars do të zhvillohet ndeshja në mes Juventuesit dhe Napolit, përcjell Insajderi.

Kjo ndeshje ishte paraparë të zhvillohet më 4 tetor 2020, por disa lojtarë të Napolit ishin infektuar me COVID-19, dhe ekipi nuk kishte udhëtuar.

Federata italiane kishte vendosur që Juventues ta fitojë këtë ndeshje në tavolinë, por pastaj vendimi I apelimit nga Napoli bëri që ndeshja të luhet.

Juventues pret Napolin në Torino ndeshja e cila do të nis nga ora 18:45. /Insajderi.com