ZYRTARE: Rangers dhe Steven Gerrard merren vesh për të ardhmen

ZYRTARE: Rangers dhe Steven Gerrard merren vesh për të ardhmen

Steven Gerrard ka vazhduar kontratën me Rangers deri në vitin 2024.

Skuadra skoceze përmes një komunikate ka bërë të ditur se është arritur marrëveshja me trajnerin Steven Gerrard, për vazhdimin e kontratës deri në vitin 2024, më shumë në Insport.