Zyrtarët e LDK-së nuk tregojnë pse bojkotuan varrimin e Demaçit – Publikojnë fotografi të Rugovës

Zyrtarët e lartë të Lidhjes Demokratike të Kosovës, nuk kanë treguar pse ky subjekt politik ka bojkotuar ceremoninë komemorative dhe ceremoninë e varrimit të veprimtarit të cështjes kombëtare Adem Demaçit. Gazeta Insajderi ka kontaktuar nënkryetarin e kësaj partie, Agim Veliu i cili nuk ka dashur fare ta komentoj mospjesëmarrjen e zyrtarëve të kësaj partie në … Continue reading Zyrtarët e LDK-së nuk tregojnë pse bojkotuan varrimin e Demaçit – Publikojnë fotografi të Rugovës