Ministri i infrastrukturës deklarohet për tenderin që u kërcënua shefi i OSHP-së

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj ka thënë se procesi i hetimeve për tenderin e autostradës kanë filluar. Lekaj, ka thënë se nëse nga hetimet e bëra prej departamenteve përkatëse dhe nga OSHP-ja dalin përfundimet se ka pasur parregullsi, tenderi do të përmbyset. Gjithashtu ai ka bërë të ditur se procesi i tenderit është përcjellë nga … Continue reading Ministri i infrastrukturës deklarohet për tenderin që u kërcënua shefi i OSHP-së