7 vjetori i martesës në QKUK

Ministri në detyrë i Zhvillimit Ekonomik, Blerand Stavileci ishte duke e pritur bashkëshorten e tij Vitoren për të shkuar në një drekë që ta festonin përvjetorin e tyre të martesës kur Vitorja u rrah nga persona ende të panjohur që PDK po pretendon të jenë porositur nga Lëvizja Vetëvendosje. Blerandi dhe Vitorja janë martuar me … Continue reading 7 vjetori i martesës në QKUK