Blakaj akuzon Lumezin se i ulëriti për Besim Beqajn

Ish-prokurori, Elez Blakaj i cili dha dorëheqje gjatë javës së kaluar është duke akuzuar, Kryeprokurorin e Shtetit, Aleksandër Lumezin dhe ministrin e Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Besim Beqajn. Në një postim që e ka bërë Blakaj në llogarinë e tij në Facebook, ka treguar disa arsye tjera pse ka thënë dorëheqje nga posti i … Continue reading Blakaj akuzon Lumezin se i ulëriti për Besim Beqajn