Deklarata qesharake e hoxhës: LGBTI rrezikon ta zhdukë kombin shqiptar

Hoxha Fatmir Latfiaj ka dalë me argumente qesharake, në një ligjëratë të fundit të mbajtur në një xhami në Shipol, ku ka folur për Paradën e Krenarisë të komunitetit LGBTI që do të mbahet të martën në Prishtinë. Duke e trumbetuar si një sëmundje dhe duke pretenduar të dhëna që nuk egzistojnë, hoxhë Latifaj e … Continue reading Deklarata qesharake e hoxhës: LGBTI rrezikon ta zhdukë kombin shqiptar