Erdogan e pranon: Shërbimi sekret turk hyri në Kosovë dhe arrestoi gjashtë “gylenistët”

Presidenti i Turqisë, Reccep Tayp Erdogan i është gëzuar arrestimit të gjashtë shtetasve turq në Kosovë dhe deportimit të tyre për në Turqi. Ai në një tubim e ka pranuar se arrestimin e tyre e kanë bërë shërbimet sekrete të Turqisë. Por, ka dhënë një akuzë ndaj kryeministrit Ramush Haradinaj, për këtë ngjarje. Ai ka … Continue reading Erdogan e pranon: Shërbimi sekret turk hyri në Kosovë dhe arrestoi gjashtë “gylenistët”