Erdogan – Haradinajt: Ke bërë një gabim historik

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, ka thënë sot se kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj duhet të ndihet i turpëruar për shkarkimin e ish-kreut të AKI-së, Driton Gashi dhe ish-ministrit të Brendshëm, Flamur Sefaj.  “Kryeministrit [të Kosovës] i them ‘turp’. Sepse largimi nga detyra i kreut të inteligjencës, ministrit të Brendshëm, të cilët na i … Continue reading Erdogan – Haradinajt: Ke bërë një gabim historik