11 ditë – a ka ende shpresë për koalicionin Kurti-Mustafa?

Albin Kurtit, të mandatuarit për kryeministër, i kanë mbetur vetëm dhe 11 ditë për krijimin e qeverisë. Deri atëherë atij i mbetët të vazhdojë bisedimet me Isa Mustafën në tentim për ta arritur marrëveshjen e bashkëqeverisjes – bisedime këto që duket se kanë marrë teposhtëzen. As sot, të dy liderët që për muaj tentojnë bashkimin … Continue reading 11 ditë – a ka ende shpresë për koalicionin Kurti-Mustafa?