Ekskluzive: Pas raportimit të Insajderit për gazin lotsjellës – nisin hetimet ndaj Rashit Qalajt

Inspektorati Policor i Kosovës ka nisur të grumbullojë faktet për drejtorin e Policisë, Rashit Qalajn, i cili është direkt i përfshirë në rastin gazit llotjesllës. “Lidhur me çështjen e  gazit lotsjellës ju njoftojmë se Inspektorati Policor i Kosovës është në fazën e grumbullimit dhe analizimit të informacioneve si pjesë e Inspektimit të rregullt të armëve … Continue reading Ekskluzive: Pas raportimit të Insajderit për gazin lotsjellës – nisin hetimet ndaj Rashit Qalajt