Kabineti i kryeministrit, mbi gjysmë milioni euro dreka dhe darka

Kryeministri në largim, Ramush Haradinaj dhe 41 zyrtarë të kabinetit të tij, kanë harxhuar gjysmë milioni euro, vetëm për dreka dhe darka zyrtare. Ramush Haradinaj mund të ketë ngrënë ndonjë ushqim të lirë, por duket se për dy vjet në pushtet drekat dhe darkat luksoze i ka pasur më në qejf. Ai së bashku me … Continue reading Kabineti i kryeministrit, mbi gjysmë milioni euro dreka dhe darka