Klani “Pronto” rrit fuqinë dhe ndikimi në sistemin prokurorial

Klani politik “Pronto”, pritet të konsolidojë fuqinë dhe ndikimin e vetë brenda sistemit prokurorial të Kosovës. Përfundimi i mandatit të Këshillit Prokurorial dhe kryeprokurorit të Prokurorisë Speciale, pritet të sjellë në pozita të larta njerëz të lidhur direkt me “klanin Pronto”. Këto dy institucione së shpejti pritet të bëhen me drejtues të rinj. Burime të … Continue reading Klani “Pronto” rrit fuqinë dhe ndikimi në sistemin prokurorial