Lekaj me zëvendësministra shpenzojnë mbi 90 mijë euro për paga e shpenzime operative

Në total 91 mijë euro ka shpenzuar Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit, për ministrin Pal Lekaj dhe tre zëvendësit e tij, vitin e kaluar. Kjo ministri ka treguar vetëm shumën totale që ka shpenzuar ministri Lekaj dhe tre zëvendësministrat, Rexhep Kadriu, Fehmi Mujota e Idriz Selimaj, jo edhe kategoritë për secilin shpenzim të bërë. Ministri … Continue reading Lekaj me zëvendësministra shpenzojnë mbi 90 mijë euro për paga e shpenzime operative