Mijëra euro për udhëtime, dreka e mëditje- shpenzimet e ministrit Jevtiq dhe zëvendësve të tij

Rreth 20 mijë euro (19.496) të taksapaguesve kosovarë kanë shpenzuar kabinetet e ministrit dhe zëvendësministrave të Ministrisë për Kthim dhe Komunitete përgjatë vitit 2018. Mijëra eurot e shpenzuara nga ministri Dalibor Jevtiq, zëvendësministrat Milazim Gashi, Naser Meta, Qazim Rrahmani dhe Floren Hoxha janë bërë për shpenzime telefonike, për udhëtime jashtë vendit, për dreka zyrtare dhe … Continue reading Mijëra euro për udhëtime, dreka e mëditje- shpenzimet e ministrit Jevtiq dhe zëvendësve të tij