Mijëra eurot e taksapaguesve kosovarë që i shpenzoi zv/ministri i dënuar me burg

Mbi 10 mijë euro të taksapaguesve kosovarë janë shpenzuar për dreka dhe darka zyrtare, nga ministri dhe zëvendësministrat e Zhvillimit Rajonal gjatë vitit 2018. Përveç mijëra eurove të harxhuara në shpenzime të reprezentacionit, ministri dhe tre zëvendësministrat të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal (MZHR) kanë shpenzuar edhe disa mijëra euro të tjerë në udhëtime zyrtare. Rreth … Continue reading Mijëra eurot e taksapaguesve kosovarë që i shpenzoi zv/ministri i dënuar me burg