Ministri i shkarkuar për fyerje ndaj shqiptarëve shpenzoi mbi 14 mijë euro për dreka zyrtare

Ivan Todosjevic, ministri i shkarkuar nga kryeministri Ramush Haradinaj pasi i quajti shqiptarët terroristë e masakrat në Kosovë të trilluara, dhe dy zëvendësministrat e Ministrisë së Administratës dhe Pushtetit Lokal, Bashkim Krasniqi e Beqir Fejzuallahu kanë shpenzuar mbi 14 mijë euro të taksapaguesve vetëm për dreka zyrtare. Njëri nga zv/ministrat madje e ka tejkaluar shumën … Continue reading Ministri i shkarkuar për fyerje ndaj shqiptarëve shpenzoi mbi 14 mijë euro për dreka zyrtare