Ministria me shtatë zëvendësministra mijëra euro shpenzime për udhëtime zyrtare

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka dhe kabineti i tij për udhëtime zyrtare kanë shpenzuar 28 mijë e 203 euro të taksapaguesve kosovarë. Ata për që nga viti 2017 kanë shpenzuar edhe 3 mijë për dreka zyrtare dhe rreth 1 mijë e 500 euro për telefon. Nga udhëtimet zyrtare ministri Lluka ka marrë 1 mijë … Continue reading Ministria me shtatë zëvendësministra mijëra euro shpenzime për udhëtime zyrtare