Ministrja Hoxha shpenzon rreth 50 mijë euro të taksapaguesve për udhëtime jashtë vendit

Dhurata Hoxha, Ministrja e Integrimeve Evropiane për tre vjet ka shpenzuar një shumë prej 45 mijë e 563 euro për udhëtime jashtë vendit duke përfshirë këtu, mëditjen, akomodimin dhe shpenzimet tjera të udhëtimit. Ndërsa zëvendësi i saj, Lirak Çelaj brenda dy viteve, prej kur e ka marr këtë post për udhëtime jashtë vendit ka shpenzuar … Continue reading Ministrja Hoxha shpenzon rreth 50 mijë euro të taksapaguesve për udhëtime jashtë vendit