PDK cakton Elmi Reçicën mbikëqyrës të Rashit Qalajt

Rashit Qalaj, Drejtori i Policisë së Kosovës, pritet të raportoj për skandalet në këtë institucion të sigurisë para shokut të tij, Elmi Reçicës. Partia Demokratike e Kosovës, ka caktuar Reçicën si anëtar të Komisionit për Çështjet e Sigurisë. Qalaj pritet të “sfidohet” nga shoku i tij, përfshirë skandalin e gazit lotsjellës dhe rehatimin e “djelmoshave … Continue reading PDK cakton Elmi Reçicën mbikëqyrës të Rashit Qalajt