Rashit Qalaj – mban në punë 337 policë në kundërshtim me gradat – dëmton buxhetin për 200 mijë euro në vit

Saga e skandaleve të tij nuk ndalet. Vazhdon… ky është episodi i radhës. 337 zyrtarë policorë punojnë në kundërshtim me gradat e përcaktuara sipas Ligjit, kështu ka urdhëruar drejtuesi i tyre, Rashit Qalaj. Duke favorizuar dikë dhe duke degraduar tjetër kë – ai dëmton buxhetin e Policisë për rreth 200 mijë euro në vit.   … Continue reading Rashit Qalaj – mban në punë 337 policë në kundërshtim me gradat – dëmton buxhetin për 200 mijë euro në vit