Inspektorati Policor suspendon katër zyrtarë të lartë policorë

Inspektorati i Policisë ka suspenduar katër zyrtarë të lartë policorë. Gazeta Insajderi mëson se të suspenduarit ndërlidhen me vrasjen e pesëfishtë të ndodhur sot në Gjilan. Lajmin për Insajderin e ka konfirmuar edhe Arbër Beka, zëdhënësi për media i Inspektoratit Policor. “Bazuar në këto veprime hetimore dhe pas konsultave me Prokurorinë Themelore në Gjilan, Inspektorati … Continue reading Inspektorati Policor suspendon katër zyrtarë të lartë policorë