Kolegji Universum, i vetmi pa asnje program të suspenduar nga Akreditimi

Kolegji Universum ka arritur të bëhet i vetmi institucionit i arsimit të lartë në Kosovë (publik dhe privat), i cili ka plotësuar gjitha kriteret sa i përkët stafit akademik dhe në këtë mënyrë, nuk i është suspenduar asnjë program studimi si në nivelin Bachelor, po ashtu edhe Master. Agjencia për Akreditim e Kosovës ka suspenduar mbi 130 programe … Continue reading Kolegji Universum, i vetmi pa asnje program të suspenduar nga Akreditimi