Kolegji Universum ka arritur të bëhet i vetmi institucionit i arsimit të lartë në Kosovë (publik dhe privat), i cili ka plotësuar gjitha kriteret sa i përkët" />
Artikull i sponsorizuar

Kolegji Universum, i vetmi pa asnje program të suspenduar nga Akreditimi

Kolegji Universum, i vetmi pa asnje program të suspenduar nga Akreditimi

Kolegji Universum ka arritur të bëhet i vetmi institucionit i arsimit të lartë në Kosovë (publik dhe privat), i cili ka plotësuar gjitha kriteret sa i përkët stafit akademik dhe në këtë mënyrë, nuk i është suspenduar asnjë program studimi si në nivelin Bachelor, po ashtu edhe Master.

Agjencia për Akreditim e Kosovës ka suspenduar mbi 130 programe studimi në Kosovë, duke Ju ndaluar institucioneve të arsimit të lartë regjistrimin e studentëve të rinj në këto programe.

Kolegji Universum gjithashtu ka patur përmirësimin më të madh në rangimin e Webometrics, duke dalur kështu i treti në Kosovë, ndërsa është përmirësuar për gati 3,500 vende. Këtë e bëri publike dje në një postim të tij në Facebook, Kryetari i Bordit të Agjencisë për Akreditim të Kosovës, Prof. dr. Blerim Rexha.

Përvec Webometrics, Universum është i vetmi nga Kosova i rankuar në 1000 institucionet më të mira në botë nga Agjencia prestigjioze franceze Eduniversal, si i vetmi nga Kosova. Kjo e bën Universumin institucionin numër 1 në Kosovë. Gjithashtu programi Master në Menaxhment nga Kolegji Universum është rënditur i 16’ti në Evropën Lindorë nga po kjo agjenci.

Kolegji Universum ka hapur tashmë dyert për studentët e rinj dhe cdo ditë me dhjetra maturantë po regjistrohen në këtë kolegj, më prestigjiozi dhe inovativi në Kosovë. Na kontaktoni në 044144062 apo vizitoni www.universum-ks.org për më shumë informata.