Komisioni Hetimor: Asnjë nga katër kontratat për lobim nuk janë të kompletuara

Institucionet e Kosovës, ndër vite kane shpenzuar miliona euro në kontraktimin e kompanive amerikane për shërbime këshillëdhënëse dhe lobim. Milionat e shpenzuar për kompanitë  “Patton Boggs”,  “Alston Bird” dhe  “Ballard Partners”, asnjëherë nuk ishin bërë transparente për publikun, shkruan Insajderi. Mostransparencë Insitucionet përgjegjëse për këto kontrata, janë treguar edhe me Komisionin Hetimor Parlametar. Ky komision … Continue reading Komisioni Hetimor: Asnjë nga katër kontratat për lobim nuk janë të kompletuara