Komisioni hetimor kërkon dokumentet e shpenzimeve milionëshe për lobim – Institucionet heshtin

Përgjatë viteve Insitucionet e Kosovës kanë shpenzuar miliona euro për këshilla dhe lobim për kompanitë  “Patton Boggs”,  “Alston Bird” dhe  “Ballard Partners”. Ndarja e këtyre mjeteve është përcjellë me mostransparence dhe mungesë të sukseseve, shkruan Insajderi. Në muajin mars të këtij viti deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lumir Abdixhiku kërkoi krijimin e një komisioni hetimor … Continue reading Komisioni hetimor kërkon dokumentet e shpenzimeve milionëshe për lobim – Institucionet heshtin