Kryeministri i paguximshëm që shtiret si “akademik i pafajshëm”

A ju kujtohet se si kishte reaguar kryeministri Isa Mustafa kur në krye të Telekomi të Kosovës ishte emëruar Agron Mustafa? Decidivisht thoshte kështu: Do të kërkoj sqarime nga Bordi i PTK-së lidhur me kriteret e zbatuara për zgjedhje të tilla dhe për eliminim të kandidatëve tjerë. Ishte i etur për t’i dhënë sqarime dikush. … Continue reading Kryeministri i paguximshëm që shtiret si “akademik i pafajshëm”