Lidhjet e sulmuesit të gazetarit Kajtazi me Milaim Zekën e Azem Sylën

Sulmi kundër gazetarit Vehbi Kajtazi është kryer nga një familjar i deputetit Milaim Zeka dhe ish-deputetit Azem Syla. Fitim Thaqi nga fshati Llapushnik është shpallur në kërkim ndërkombëtar nga autoritetet kosovare pasi të premten ka sulmuar fizkisht gazetarin Vehbi Kajtazi në qendër të Prishtinës. Thaqi ka lidhje dhe miqësi me Milaim Zekën dhe Faton Ramadanin … Continue reading Lidhjet e sulmuesit të gazetarit Kajtazi me Milaim Zekën e Azem Sylën