Loredana pranon se i mori paratë nga çifti zviceran

E përditshmja zvicerane “20 minutes” kishte treguar historinë se si çifti 50-vjeçar ka hedhur akuza ndaj rap-artistes dhe vëllait të saj, Beratit, për kanosje, zhvatje të parave dhe vënie në lajthitje. Ajo sot ka ardhë në Prishtinë dhe po tregon arsyet e ardhjes së saj në vendlindje përmes një konference për media. Loredana pranon se … Continue reading Loredana pranon se i mori paratë nga çifti zviceran