Masat e reja – Hasani: Vendimi i Ministrisë së Shëndetësisë kundërkushtetues dhe uzurpim i pushtetit

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar masat e reja të kufizimit të lëvizjes së qytetarëve në tërë Kosovën. Me këtë vendim, qytetarët do të kenë mundësi të dalin vetëm 90 minuta brenda ditës, shkruan Insasjderi. Mirëpo, ky vendim i Ministrisë së Shëndetësisë, sipas ish kryetarit të Gjykatës Kushtetuese, profesor Enver Hasani, është në kundërshtim të plotë … Continue reading Masat e reja – Hasani: Vendimi i Ministrisë së Shëndetësisë kundërkushtetues dhe uzurpim i pushtetit