Nëse Adem Jashari do të ishte gjallë dhe do të ishte milioner i korruptuar

E keni menduar ndonjëherë se si do të ndiheshit nëse dikush do t’iu thoshte se, nëse Adem Jashari do të ishte gjallë, do të ishte një biznesmen i fuqishëm i pasluftës. Do të thoshte se komandanti legjendar do të ishte edhe pronar i Z-Mobile, kompanisë që u përfol shumë për përfshirje në afera korruptive. Ose … Continue reading Nëse Adem Jashari do të ishte gjallë dhe do të ishte milioner i korruptuar