Nga viti 2010 e deri tash mbi 140 mijë automjete të paregjistruara

Nga viti 2010 e deri në fund të vitit që lamë pas sipas të dhënave zyrtare të Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike shihet se mbi 140 mijë automjete nuk e kanë vazhduar regjistrimin, raporton “Front Online” Sipas të dhënave të siguruara nga “Front Online”, shihet se në vitin 2019, 44,816 automjete nuk … Continue reading Nga viti 2010 e deri tash mbi 140 mijë automjete të paregjistruara