Ngritet aktakuzë për mashtrim në listat e veteranëve dhe seks me pagesë

EULEX ka ngritur aktakuzë ndaj gjashtë personave që dyshohen se kanë ushtruar ndikimin e tyre që në këmbim të pagesave deri në 1 mijë Euro, të sigurohet statusi dhe pensioni i veteranit të UCK’së. Aktakuza, sipas njoftimit të Prokurorisë së Shtetit përfshin edhe mundësimin ose detyrimin në prostitucionin, duke u pretenduar se njëri nga të pandehurit … Continue reading Ngritet aktakuzë për mashtrim në listat e veteranëve dhe seks me pagesë