Prokuroria jep detaje për arrestimin e doganierëve dhe shtetasve të Shqipërisë në Vërmicë

Katër zyrtarë të doganor janë arrestuar pas një aksioni policor që është zhvilluar mbrëmë, së bashku me ta edhe katër qytetarë në Vërmicë. Fitore Mehmeti zyrtare për informim nga prokuroria Themelroe e Prizrenit ka  treguar për Gazetën Insajderi se bëhet fjalë për H.D., B.M., D.H., dhe A.Z.. “Zyrtarët doganor me inicialet H.D., B.M., D.H., dhe … Continue reading Prokuroria jep detaje për arrestimin e doganierëve dhe shtetasve të Shqipërisë në Vërmicë