Sërish vjen marsi, sërish vijnë andrrat 

Kosova përfshihet në një seri festash nacionaliste në javën e parë të Marsit, duke u lidhur me përvjetorin e ngjarjeve të vitit 1999 në Prekaz, por gjithashtu edhe nga festat e Ditës së Mësuesit dhe Ditës së Gruas. Por para se këto festa të nisin, një tjetër lloj i festës do të mbahet me 6 … Continue reading Sërish vjen marsi, sërish vijnë andrrat