Kosova përfshihet në një seri festash nacionaliste në javën e parë të Marsit, duke u lidhur me përvjetorin e ngjarjeve të vitit 1999 në Prekaz, por gjithashtu edhe nga " />

Sërish vjen marsi, sërish vijnë andrrat 

Sërish vjen marsi, sërish vijnë andrrat 

Kosova përfshihet në një seri festash nacionaliste në javën e parë të Marsit, duke u lidhur me përvjetorin e ngjarjeve të vitit 1999 në Prekaz, por gjithashtu edhe nga festat e Ditës së Mësuesit dhe Ditës së Gruas. Por para se këto festa të nisin, një tjetër lloj i festës do të mbahet me 6 mars  në Pallatin e Rinisë në Prishtinë. Bëhet fjalë për party-n e organizuar nga “Andrrat Moderne” që sjellë në Prishtinë një nga Dj-t më të përfolura në skenën e muzikës elektronike, D. Tiffany. Bashkë me të, do të lëshojnë muzikë edhe Dj e njohur nga Shqipëria, Besa Mati dhe Sven nga Prishtina. 

Këtu mund të dëgjoni muzikën e Dj-ve që do të lëshojnë muzikë me 6 mars:

Ndërsa në linkun e eventit mund të gjeni edhe informacionet se ku mund t’i bleni biletat.