Teuta Rugova ia ‘ktheu shpinën’ koalicionit PAN

Deputetja e LDK-së në Kuvendin e Kosovës, Teuta Rugova, kishte dalë jashtë qëndrimeve të partisë së saj (LDK) dhe kishte thënë publikisht se do ta votojë Ramush Haradinajn për kryeministër. Megjithatë, në seancën e parë kur pritej që Kadri Veseli të votohej për kryetar Kuvendi, me votën e saj ajo ia kishte mundësuar koalicionit PAN … Continue reading Teuta Rugova ia ‘ktheu shpinën’ koalicionit PAN