Tre kandidatë për drejtor të burgjeve – dy prej tyre të lidhur me PDK-në e AAK-në

Enver Rrustemi, Rasim Selmani dhe Nehat Thaqi janë tre personat që synojnë pozitën e drejtorit të burgjeve të Kosovës. Në një njoftim të Ministrisë së Administratës Publike, të cilin e ka siguruar Insajderi, theksohet se Rrustemi, Selmani dhe Thaqi janë kandidatët potencial për emërim në pozitën e drejtorit të Përgjithshëm të SHKK-së. Dy prej kandidatëve … Continue reading Tre kandidatë për drejtor të burgjeve – dy prej tyre të lidhur me PDK-në e AAK-në