Viktimat e vrasjes tragjike – familja e hendbollistit të njohur

Një vrasje e trefishtë në lagjen Dardania të Prishtinës, sot ka tronditur kryeqytetin, kurse detajet e rasttit po bëhen gradualisht të njohura për publikun. Siç kishte raportuar Insajderi, i dyshuari H. Krasniqi kishte vrarë gruan dhe renë e tij dhe ka bërë vetëvrasje. Përderisa këto informata, Insjaderit ia kishte konfirmuar edhe prokuroria, Insporti merr vesh nga … Continue reading Viktimat e vrasjes tragjike – familja e hendbollistit të njohur