Zhvillimet rreth qeverisë së re, Haradinaj mbledh partinë

Kreu i LDK-së, Isa Mustafa, është takuar sot me kryetarin e AAK-së, Ramush Haradinaj. Temë kryesore e këtij takimi ka qenë çështja e mandatarit si dhe krijimi i koalicionit në mes të Lidhjes Demokratike, AAK-së, Nismës, AKR’së dhe minoriteteve. Pas takimit me Mustafën, merret vesh se Haradinaj ka thirrur mbledhje të partisë. LDK është duke … Continue reading Zhvillimet rreth qeverisë së re, Haradinaj mbledh partinë