Impressum

Gazeta Online Insajderi.com

 

Drejtor Ekzekutiv: Parim Olluri
Kryeredaktor: Vehbi Kajtazi

Insider Sh.p.k
Rr. Tringë Smajli Nr. 40
10000 Prishtinë
Republika e Kosovës

Tel. +386 (0)49 338 583
Email: redaksia@insajderi.com
Marketing: marketing@insajderi.com

Gazeta online Insajderi është themeluar nga gazetarët Vehbi Kajtazi dhe Parim Olluri. Insajderi ka për qëllim gazetarinë hulumtuese të bazuar në argumente. Kjo platformë multimediale synon t’i përshtatet teknologjisë dhe zhvillimit bashkëkohor. Ky website menaxhohet nga Insider Sh.P.K . Të gjitha materialet janë të mbrojtura me të drejta autoriale dhe nuk mund të kopjohen, ripublikohen, riprodhohen ose të transmetohen, pa lejen paraprake të Insider Sh.P.K. Shfrytëzimi i materialeve nga mediat tjera pa lejen paraprake konsiderohet shkelje e drejtave autoriale dhe sanksionohet me dispozitat ligjore në fuqi.